NJEGA LICA

Osnovni tretmani lica

OSNOVNI TRETMANI LICA

Soin Sebo-Reequilibrant

Njega koja omogućuje reguliranje izlučivanja sebuma i detoksikaciju Trenutnih stanja masne ili kože s aknama. Koža lica, vrata i dekoltea je očišćena, ujednačena, a pore sužene.

Soin Oxygenant VIP O2

Regenerativna i revitalizirajuća njega za epidermu, primjerena svim trenutnim stanjima kože. Nakon tretmana, prirodna ravnoteža kože lica, vrata i dekoltea je obnovljena, zaglađena i blistava. Tajna se krije u ekstraktu krastavca, serumu Elastine Marin, ekstraktu svile i hamamelisa.

Soin Hydreclat

Hidratantna njega za profinjeniji ten, za sva trenutna stanja kože, s efektom zatezanja. Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je blistava, a tekstura kože učvršćena.

DODATNI MODULI

DODATNI MODULI

Soin Reconditionnement Lipidique

Osjećate da Vam nedostaje gipkosti u koži lica? Tu je hranjivi i zaštitni tretman koji nadoknađuje nedostatke lipida u koži. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka i ulja vraća volume, gipkost i osjećaj ugode koži.                                    

Soin Biosensible

Njega koja omogućuje stabiliziranje posebno osjetljivih i reaktivnih trenutnih stanja kože. Koža

lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Taches Pigmentaires

Jedinstven tretman za izbjeljivanje fleka koji obuhvata tri tretmana: lift CVS, Masque AUX Acides De Fruits, Masque Exfoliant P50 Visage. Njega kože koja ujednačava ten, sprečava i smanjuje pojavu pigmentnih mrlja. Nakon tretmana koža lica, vrata i dekoltea je ujednačenija i posvijetljena.

Soint Cotour des Yeux

Tretman namijenjen licu s izraženim podočnjacima i vidljivim borama. Oksigenizacijom i dubinskom hidratacijom predjela oko očiju, vidljivo se smanjuju bore i tamni kolutovi ispod očiju.

Soin Cryo 3R

Ovo je kralj među tretmanima jer očigledno ‘skida’ godine. Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za zrelu i devitaliziranu kožu. Regeneraciji kože doprinose ekstrakt oraha, brusnice i smokve. Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je vidljivo preporođena, očišćena, hidrirana, uglađena, popunjena.

Soin Biologique Feerie

Tretman za sigurnu pobjedu u borbi protiv bora. Osvježava kožu, vraća tonus, popunjava bore, dubinski hidrira kožu, zahvaljujući losionu MC10, ekstraktu čička, oraha i kolagenskoj maski.

Soin Biovecteur Marin- antistres tretman

Tretman za umornu, zreliju kožu koju je stress učinio bezbojnom i bez sjaja. Tretmanom se podiže tonus kože i to zahvaljujući listićima crvene alge iz Japana, s velikim koncentratom željeza, joda i vitamina koju vraćaju energiju koži jer sadrže oligo elemente.

Soin Caviar Integral

Tretman za devitaliziranu, umornu kožu s vidljivim nedostatkom tonusa. Zahvaljujući ekstraktu kavijara i kolagena, umorno lice bez sjaja postaje vitalizirano. Posebno se preporučuje pušačima.

Micro Puncture Lab- Mezoterapija

Intenzivni tretman kojim se aktivira proizvodnja kolagena putem intraepidermalne mikrostimulacije. Vaša koža je nakon tretmana popunjena, lice je pomlađeno i izgleda manje umorno. 

Micro Puncture Lab- parcijalna Mezoterapija

Tretman koji parcijalno i veoma učinkovito tretira dijelove lica. Rezultati su vidljivi već poslije prvog tretmana, koža je hidrirana, ima bolji tonus, ten je blistaviji i ujednačeniji. opuštena koža ima gušću teksturu. Koža djeluje kao da je ‘dobila na volumenu’, lice izgleda podmlađeno i zategnutije.

Soin Seconde Peau- Tretman “druga koža”

Anti age tretman, vidno će podići kožu i ukloniti znakove starenja. Prvi na svijetu u profesionalnoj kozmetici, regenerirajući i lifting tretman stvoren pomoću elektrotkane maske s 80% farmaceutski čiste hijaluronske kiseline koja je u sastavu maske Second Peau čistija i koncentriranija čak 40 puta od one koja se koristi u tradicionalnim kozmetičkim proizvodima. Ovaj tretman ubrzava obnavljanje ćelija, pospješuje cikatrizaciju i postiže odmah vidljive rezultate zategnutosti kože. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od po sedam dana, nakon čega ga treba ponoviti svaka tri mjeseca.

Intenzivni tretmani

INTENZIVNI TRETMANI

Soin Lift C.V.S.

Ako želite da jednostavno nivo vise podignete njegu vašeg lica, ovo je tretman za Vas. Piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja i masaža “štipkanja” Jacquet Leroy. Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin Restructurant et Lissant

Njega za popravak epiderme. Regenerativni i lifting tretman za tanku, osjetljivu i iritiranu kožu ili kožu sa znacima starenja, dehidriranosti i opuštenosti.. Za tretman se koristi hijaluron, Gelee Royale, protein iz mlijeka i ekstrakti tikvice. Drenažno djelovanje čini kožu lica, vrata i dekoltea hidriranom, glatkom i zategnutom.                                                                 

Soin MC 110

Tretman za dubinsku regeneraciji mlade kože. Njega za smanjenje bora i borica namijenjena trenutnim stanjima uvele kože. Ekstrakt Phyto planktona iz mora, ekstrakt čička, hijaluron i vitamin B3, učiniće Vašu kožu toniziranom, glatkom, čistom i vitalnom. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od po sedam dana, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.  

Soin Masque aux Acides de Fruits

Piling i obnavljanje naborane, umorne i uvele kože bez sjaja. Ovaj piling dubinski pročišćava i obnavlja kožu lica, vrata i dekoltea, uz pomoć voćnih kiselina od jabuke, đumbira, grožđa i grožđanog šećera. Rezultat će vas zadiviti jer bore postaju uglađene i ublažene, a epiderm toniran.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage

Piling, obnavljanje i toniranje kože bez tonusa, s borama, flekicama i mikro-neravninama. Regeneraciji kože pomažu ekstrakt limuna, kane, hijaluron, AHA i ulje pamuka.  Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je ujednačena, glatka i blistava.

Specificni tretmani

SPECIFIČNI TRETMANI

Module Soin Booster Remodeling Face

Inovativna bioelektrična njega koja kombinira snagu tri vrste struje i autentične serume za neposredan i dugotrajan rezultat. Otvoreni, jasniji pogled, izraženije jagodice, manje uočljive bore i jasnija definicija lica, neke su od magičnih efekata ovog aparata.

Module Electroporation+ Cocktail d’Actifs Regenerants

Upotrebom Remodeling Face s elektroporacijom, impulsnom strujom visoke frekvencije, gornji sloj epiderme postaje propusniji čime se povećava bioraspoloživost seruma s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka- vitamin A, B i hijaluronske kiseline.

Module Co-Facteurs Biologique Recherche

Za još vidljiviji rezultat, predlažemo Vam da u svoju njegu uključite prethodno pripremljenu masku koja se prilagođava obliku Vašeg lica i pruža specifičan i intenzivni tretman.

* Masque Biologique Féérie (s kolagenom)

* Masque Biovecteur Marin (s oligo elementima u listićima algi)

* Masque Collagène Caviar (obogaćena kavijarom)

* E- Vital Eyes (kolagenska maska za dio oko očiju)