ZA PROFESIONALCE

Smatrate da je Biologique Recherche savršena prilika za Vas?

Biologique Recherche nisu proizvodi i tretmani masovnog tržišta i oni se prodaju isključivo u klinikama, salonima, SPA hotelima i ostalim ustanovama koje vode brigu na vidokom nivou o klijentima u kozmetičkoj sferi. Uz široku paletu tretmana i dostupnih proizvoda, Biologique Recherche brand pruža kompletan poslovni paket za uspješno partnerstvo. Uvijek smo otvoreni za saradnju s kompanijama koje nastoje postići isti nivo usluge koji je standardiziran širom svijeta.

Podrška i obuka

Mi smo jedinstveni, luksuzni brend i tretiramo svoje klijente kao takve. Imamo prilagođen pristup svakoj osobi pojedinačno jer potpuno razumijemo da se stanje kože neprestano mijenja i stoga potičemo naše saradnike i stručnjake da u svakom trenutku prilagode pristup potrebama svojih klijenata.

Našim partnerima pružamo podršku u svim fazama. Svjesni smo da je znanje izuzetno važno, zbog čega nudimo neograničeno besplatnu obuku kako bi se osiguralo da svaki profesionalac koji dolazi u kontakt s Biologique Rechercheom uvijek može ponuditi vrhunsko znanje i vještine. 

Početni program obuke obuhvata detaljne informacije o robnoj marki, njegovim proizvodima za njegu kože i njegovim protokolima tretmana, a može se prilagoditi kako bi zadovoljio vaše individualne zahtjeve.

Želite sarađivati sa brendom Biologique Recherche? Kontaktirajte generalnog zastupnika za Bosnu i Hercegovinu “Contour D”.

Sadržaj za profesionalce?

Molimo da koristite dodijeljeno Korisničko ime i Lozinku kako biste ušli u dio sadržaja namijenjenog profesionalnim korisnicima Biologique Recherche tretmana.