O NAMA

Predstavljamo ekskluzivni brend Biologique Recherche
Više od 40 godina tradicije

Ambassade-1

Ova planetarno uspješna priča počinje prije više od 40 godina, kada su biolog, fizioterapeut i doktor medicine – Yvan, Josette i Philippe Allouche, ujedinili znanje i ljubav i utkali ih u jedinstvenu i vizionarsku priču, zabilježenu u svijetu kozmetičke njege. 

Zahvaljujući kombinaciji kliničkog pristupa koncentriranim proizvodima, kao i originalnim i preciznim uputstvima za primjenu, metodologija Biologique Recherche pruža nevjerovatnu efikasnost zbog koje uživa poseban ugled. Proizvodi i formule Biologique Recherche sadrže visoke koncentracije aktivnih tvari i sastoje se od biljnih, organskih, morskih i bioloških ekstrakata bez mirisa.

Biologique Recherce pristupa koži uvijek na temelju personalizirane dermokozmetičke analize trenutnog stanja kože i tako se procjenjuje najprikladniji tretman. Ovdje je epiderm u središtu pažnje. Ovaj vanjski sloj je i posljednja barijera koja štiti integritet ljudskog organizma i zahtijeva da se vodi računa o svim njegovim bitnim funkcijama i da se primjeni personalizirani pristup zasnovan na preciznoj i striktnoj proceduri.

Biologique Recherche je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih brendova reparativne kozmetike koji koriste i zvijezde poput Bred Pitta, Sharon Stone, Jennifer Aniston. Tretmani proizvodi ove pariške kuće prisutni su u više od 60 zemalja svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Biologique Recherche u Bosni i Hercegovini
Dašak pariškog glamura

 

Dobro došli u Ambasadu ljepote Biologique Recherche u Sarajevu gdje Vam nudimo vrhunske tretmane ovog ekskluzivnog brenda.

“Proizvodi i tretmani ove kuće zasnovani su na potpunom razumijevanje kože, našeg najvećeg organa zbog čega sam se prije 30 godina, na prvi pogled zaljubila u Biologique Recherche”, ističe majstorica kozmetike Delila Spahić, koja je dašak pariškog glamura donijela u Bosnu i Hercegovinu.

Delila kaže da se koži, u Biologique Recherche, uvijek pristupa na temelju presonalizirane dijagnoze trenutnog stanja kože, u cilju postizanja što boljeg rezultata.

Mi u Biologique Recherche smo svjesni da kožom dišemo, dodirujemo, pamtimo i ona je naš najveći senzor. Ona je membrana između nas i svijeta te zapravo prva bilježi sve. Naša koža je onakva kakvi smo mi.

Klinički i naučno dokazano, u Biologique Recherche se o tome razmišlja i istražuje decenijama ispred svih jer supstance koje se koriste, ne samo da nose prefiks BIO nego su aktivnije od svih njihovih konkurenata. 

Rezultati su gotovo jednaki onim koji se postižu plastičnom hirurgijom, ali bez invazivnih metoda. Autentičnosti uravnoteženost su srce i duša naših proizvoda.

Generalni zastupnik Biologique Recherche za Bosnu i Hercegovinu je “Contour D” by Delila Spahić.