Revolucija oblikovanja lica i tijela

San većine ljudi je bezbolno nehirurško oblikovanje lica i tijela bez komplikacija i oporavka. Upravo to nudi uređaj Venus Legacy koji je postavio najnovije temelje nehiruškog oblikovanja tijela i lica uz pomo MP2 tehnologije. Ovaj aparat stimilira kožu da sama radi na svojoj revitalizaciji i vraća izgubljeni tonus. Jedan je od najsavremenijih tretmana koji kombinuje četiri vrhunske tehnologije.

Efikasno pomaže u:

Redukciji celulita, strija, masnih naslaga, preoblikovanju lica i tijela, zatezanju i podmlađivanju kože lica i tijela, uklanjanju bora, vraćanju tijela u formu nakon poroda i mršanja, eliminaciji podočnjaka i drugih nesavršenosti na koži.

Idealan treman za:

Lice, podbradak, vrat, ruke, leđa, stomak, bokove, stražnjicu i noge.

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana. Bez boli.

Po čemu je Venus Legacy jedinstven?

Koristi MP2 tehnologiju (stvaranje energije putem elektroda, koja zagrijava što daje najbolje rezultate kod pomlađivanja i zatezanja kože)

+ Pomlađuje i potiče obnovu i jačanje kože na više nivoa

+ Potiče razvoj novih kapilara što poboljšava dotok kisika

+ Stimulira proizvodnju kolagena

+ Djeluje na starenje ćelija jer duboko prodire u kožu

100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija

venuscollage

Priprema i tok tretmana

Prije tretmana vrši se mjerenje i forografiranje zona koje će biti tretirane. Procjenjuje se broj potrebnih tretmana. Tokom tretmana nanosi se gel na tretirano područje koji pomaže instrumentu da klizi po površini kože. Bira se odgovarajuća elektroda i tretman započinje blagim i neprestanim pokretima po površini kože.  Osjećaj je uporediv s ugodnom toplom masažom. Tretmani traju od 40- 60 minuta, ovisno o području tretmana.

Koliko je tretmana potrebno?

Za lice je potrebno oko 6 tretmana zavisno o stanju kože i očekivanjima.
Za tijelo je potrebno 6-8 tretmana zavisno o tretiranoj regiji.

Koliki je potreban razmak između tretmana?

Razmak između tretmana je 10-21 dan.

Kada se vide rezultati?

Odmah nakon tretmana se vide rezultati osvježenja i popravljanja kvalitete kože. Tokom narednih mjeseci rezultati su sve bolji zbog potaknute lančane reakcija. Konačne rezultate vidimo za 4-6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

 

 

Šta je MP2 tehnologija?

MP2 tehnologija je najveće naučno dostignuće trenutno koje kombinira radio valove i elektromagnetsku energiju istovremeno. Te dvije energije u zajedničko kombinaciji neizmjerno jačaju efekte i nadopunjuju se. Prolazom kroz kožu,  stvaraju toplinu zbog otpora tkiva prolazu radio valova. Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože.

Zašto elektromagnetna energija?

Već su stari Grci i Rimljani primjetili dobre efekte magnetne energije. Prvi znak bolesti ili poremećaja se bilježi na elektromagnetnom polju koje slabi, što je slabije to je teža bolest. Magnetna energija je osnova za život stanica i bez nje nema života. Danas je u medicini nemoguće nabrojati bolest ili poremećaj gdje magnetska energija ne pomaže. Osim za liječenje i oporavak magnetska energija se s velikim uspjehom počela primjenjivati u estetici te prvi uređaj koji se temelji na tome je Venus Legacy.

Magnetna energija je potrebna kao kisik da bi stanice normalno funkcionirale. Ukoliko se primijeni magnetska energija u dovoljnoj količini, naše ćelije doslovno ožive. MP2 tehnologija, osim snažnog efekta pomlađivanja potiče obnovu stanica. 

CIJENE VENUS LEGACY TRETMANA


Jedna zona                               220 KM
Paket jedna zona  (5+1)         1.100 KM

Dvije zone                                 330 KM
Paket dvije zone (5+1)            1.650 KM