Verte Espoir A.R.


Za smirivanje crvenila


Biologique Recherche je obnovio svoj specifični tretman protiv crvenila, kremu Verte Espoir, kako bi ponudio cjelovito rješenje za trenutna stanja kože sa tendencijom eritrokuperoze.

Verte Espoir A.R.je umirujuća krema za lice i krema protiv crvenila kože.

Rješenje protiv crvenila, krema Verte Espoir A.R., spriječava i ublažava vidljive znakove kuperoze poboljšavajući kvalitet kože. Njega korektivna formula vidno će smanjiti opseg i intenzitet crvenila, istovremeno smanjujući pojavu malih krvnih žila.

Njena formula dizajnirana je za sprječavanje i smanjenje vidljivih znakova kuperoze zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka koji djeluju na vaskularizaciju i rekonstrukciju rožnatog sloja, istovremeno pružajući stvarnu zaštitu od vanjskih agresija. Tekstura joj je lakša i svilenkasta.

Zahvaljujući trostrukoj zaštiti (klimatska, termička, flora kože), krema Verte Espoir A.R., pomaže u zaštiti kože od vanjskih agresija da ograniči upalne reakcije koje su početak difuznog i privremenog crvenila. Koža je opuštenija i ugodnija.

Osim toga, direktno će uticati na vidljivost malih krvnih žila ograničavajući njihovo formiranje s jedne strane, te smanjujući njihovu veličinu s druge. Tako će se vidljivo umanjiti opseg i intenzitet trajnog crvenila.

Napadnuta i reaktivna koža se odmah umiruje, sposobnija da se brani, a tenu se vraća ujednačenost.