Saveznik protiv znakova preranog starenja kožeBiologique Recherche Micro-Puncture Lab

Starenje tkiva je složen proces i nastaje kao neizbježna lančana reakcija. U dobi između 20 i 80 godina, broj dermalnih fibroblasta, stanica koje proizvode kolagen i elastin, u dermi se smanjuje na polovinu.

 

Biologique Recherche kompletnu strategiju njege kože temelji na tijesnim odnosima između derme i epiderme, dva zasebna sloja koja su u stalnoj vezi.

Pretpostavka je da se regeneracijsko djelovanje na gornjem sloju kože (epiderma i stratum corneum) složenom interakcijom ćeijskih signala koji se probijaju kroz te slojeve može proširiti do najdubljih područja funkcionalne cjeline koju nazivamo kožom.

Biologique Recherche METODA MICRO-PUNCTURE LAB je nova dimenzija kozmetičke tehnike pri čemu se koristi aktivan funkcionalni instrument koji s velikom preciznošću djeluje na dermo-epidermalnu razmjenu te pojačava rezultate drugih Biologique Recherche tehnika.

Ova se metoda temelji na površinskim mikrostimulacijama na dubinu od 0,25 mm u kožu (cilja se strogo intraepidermalna zona bez rizika od krvarenja).
Tehnika je gotovo bezbolna. Koriste se sterilne igle samo za jedno upotrebu. Učinci koji se postižu su stimulacija intra-dermalne proizvodnje kolagena i povećana propusnost za Cocktail d’Actifs Régénérants.

Za razliku od mezoterapijskog valjka, Micro-Puncture Lab ne podiže epidermu i stoga ne uzrokuje ozljede. Osim toga, površina primjene igala s promjerom oko 1 cm znatno je tačnija od valjka, te pruža ciljane i potpuno kontrolirane rezultate.

✨Revitalizira epidermu oslobađanjem dodatnih esencijalnih aktivnih sastojaka.
✨Posvjetljava ten.
✨Potiče popravak tkiva i reaktivira proces proizvodnje vlakana zahvaljujući njihovoj visokoj koncentraciji u epidermalnim i dermalnim citokinima, s korektivnim djelovanjem na bore i borice.
✨Zaglađuje i popunjava epidermu.
✨Pomaže smanjiti opuštanje kože zbog preranog procesa starenja.
✨Općenito poboljšava čvrstoću.
✨Pomaže u borbi protiv znakova preranog starenja kože.
✨Koža je bolje hidratizirana i vraća joj se elastičnost i glatkoća.

 

Rezultati su vidljivi nakon prvog postupka, a učinak je se kumulira sa svakim dodatnim postupkom. Ten je blistaviji i ujednačen, opuštena koža ostavlja dojam da je punija, restrukturirana i zategnuta. Koža izgleda »popunjenija«, lice je pomlađeno i manje umorno. Rezultati su posve prirodni, bez neprirodnog ili usiljenog izgleda

 

Idealan je za:
✨Ugaslu kožu kojoj nedostaje blistavosti, nesavršenu, dehidriranu kožu, kožu koja pokazuje znakove preranog starenja, borice i bore te smanjeni stupanj zategnutosti.
✨U slučaju oslabljenog oblika lica i kapaka, opuštene kože na području vrata i dekoltea.
✨U slučaju znakova promjena zbog vanjskih faktora toksičnosti,
✨Kod pigmentacija, izloženost suncu, diskromijskih ožiljaka nakon laserskog tretmana,
✨Kod promjena na površini kože kod pušača.

 

 

 

Idealan je i u kozmetičkoj medicini:
✨Kod priprema za postupke plastične hirurgije lica, laserskog obnavljanja površine kože ili medicinskog laserskog (IPL) tretmana kože, priprema za termo tretman.
✨Nakon kozmetičkog medicinskog postupka i hirurških zahvata za ubrzavanje procesa obnavljanja kože.
✨U korektivnim postupcima za pigmentirane ožiljke i ožiljke od akni.
✨U njezi obnove ravnoteže za hiperkeratinizirana trenutna stanja kože i hiperseboroičnu kožu

Više o tretmanima Biologique Recherche pročitajte OVDJE.