Koje proizvode koristiti za njegu područja oko očiju?Poput nježnog cvijeta, kontura vašeg oka treba dodatnu njegu. Naš asortiman Biologique Recherche kreme i seruma koristi bogate, ciljane i oftalmološki testirane aktivne sastojke, kako bi vam pomogao hidratizirati, nahraniti i posvijetliti oči – te otjerati sitne crte, tamne krugove, bore i natečenost!

CRÈME CONTOUR DES YEUX VIP O2

je očaravajuća krema za oči usredotočena je na borbu protiv uticaja onečišćenja na područje konture oka. Kombinacija je specifičnih Biologique Recherche oksigenacijskih kompleksa s avokadovim uljem i morskim elastinom koji potiču ćelijsku razmjenu, hrane kožu i ublažavaju  umor očiju.

Posvijetliće područje oko očiju i smanjiti tamne krugove.

CRÈME CONTOUR DES YEUX BIOSENSIBLE

je umirujuća krema za oči koncentrira se na inhibiciju upale istovremeno pružajući duboku hidrataciju i zaštitu kontura očiju. Ublažava osjetljivost kože polisaharidima, njeguje se ceramidima i vraća bistrinu očiju s listovima bijelog čaja i specifičnim BR kisikovim kompleksom.

Područje očiju postat će odmah zaglađeno, hidrirano i svjetlije.

CRÈME CONTOUR YEUX ET LÈVRES BIOFIXINE

Je inovativna krema koja momentalno zaglađuje, podiže i popunjava fine linije i bore na dva područja koja odaju godine- oči i usne. Ima svojstva protiv starenja zahvaljujući spajanju ekstrakta tonirajuće kasave, složenom kompleksu matrikina, hidratantnoj hijaluronskoj kiselini i štiti viniferin.

Kontura očiju i usana postat će tonirana i glatka.

PATCHS DÉFATIGANTS

su multifunkcionalni u borbi protiv natečenosti, stvaranja bora, tamnih kolutovatamne, uz to efikasno hidriraju  područje oko očiju.

Patchs Défatigants prethodno su natopljeni u luksuznoj formuli koja je obogaćena kofeinom, hijaluronskom kiselinom i kompleksom matrikina, što znači da će vrećica s jednom dozom odmah smanjiti znakove umora i starenja.

Područje oko očiju odmah će se probuditi, biti odmorno, vedro  i blistavo.