Crème Anti-C, borac protiv masnih naslagaCrème Anti-C

Fokus na posljedice »celulita« na koži, nezaobilazni preduvjet za precizno djelovanje na hipertrofiju masnog tkiva

Za trenutna stanja kože (Instants de Peau®) koja na određenim mjestima pokazuju masne naslage

Unatoč ponekad brojnim nastojanjima, kod mnogih se žena često i dalje zadržavaju masne naslage koje odolijevaju i najboljim dijetama.

Pojavu nagomilavanja masnoća na određenim mjestima, pogrešno nazvano »celulit«, prati niz epidermalnih i dermalnih poremećaja vezanih za poteškoće s hipertrofijom masnog tkiva. Ovo stanje s brojnim čimbenicima razvija se u nekoliko faza.

Počinje s hipertrofijom masnih stanica, čemu slijedi, ako je unos masti preobilan da bi se mogao pohraniti, hiperplastična faza koja može za 10 umnožiti broja adipocita (i dosegnuti 200 milijardi). Zadebljanje hipoderme uzrokuje pritisak na dermu i epidermu te dovodi do dezorganizacije dermalne matrice.

Također može biti i uzrok sužavanja krvnih i limfnih žila i tako sprečavati uklanjanje toksina čime dodatno pogoršava oštećenja strukture kože. U najtežim slučajevima, popraćeno je osjećajem boli završetaka živaca, što se naziva »bolnim celulitom«.

Na razini epiderme, zadebljanje rožnatog sloja povezano s dehidracijom pridonosi većem strukturalnom poremećaju. Sve ove pojave obično se nazivaju »kožom narančine kore«.

Rješenje Biologique Recherche:

Kao odgovor na specifične probleme Trenutnih stanja kože (Instants de peau®) koja na određenim mjestima pokazuju masne naslage, Biologique Recherche predstavlja Crème Anti-C. Ova sveobuhvatna njega unaprijed djeluje na bolna tkiva i njihove simptome na koži kako bi se lipolitički aktivni sastojci što bolje usmjerili u samu srž masnog tkiva.

 

Estetska njega s brojnim i istovremenim prednostima

Crème Anti-C istovremeno djeluje na različita područja kako bi se popravila sva šteta uzrokovana »celulitom«.

Ona započinje pilingom kože, temeljnim postupkom za metodu Biologique Recherche. Smanjenje reakcijskog zadebljanja rožnatog sloja optimizira naime odgovarajuće keratinocito funkcioniranje, koje je uvjet sine qua non za postizanje kvalitetne epiderme.

Usporedno, djelovanje kreme na razini derme, zahvaljujući suptilnim mehanizmima razmjene dermo-epidermalnih informacija pospješuje reorganizaciju strukture dermalne matrice.

Istovremeno, uklanjanje pritiska na krvne i limfne žila smanjit će oticanje povezano s »celulitom«.

Na kraju, hipodermalni zahvat omogućit će razgradnju viška masnoća i smanjenje obujma adipocita. U kozmetičkom salonu, njezina kremasta struktura potpuno će se prilagoditi masažnoj tehnici dodirivanja-valjanja.

 

Djelovanje:

• Adipocitna masa je smanjena.

• Mikrocirkulacija je potaknuta.

• Lagani piling omogućuje obnovu kvalitetnog rožnatog sloja.

 

Rezultat:

• Silueta tijela izgleda vitkija.

• Obim natkoljenice gubi do 2,5 cm u 8 tjedana.

• Koža je meka na dodir, čvrsta i napeta.

• Znakovi »celulita« na koži i izgled narančine kore znatno su smanjeni.

 

Lipolitički aktivni sastojci: Kompleks se sastoji od kofeina, karnitina i TEA-jodida, ekstrakta žižule, kompleksa na bazi eteričnih ulja smilja, cedra, anisa i mente.

Aktivni sastojci za popravak i učvršćivanje: Biljni sok crne mahunice.

Aktivni sastojci koji stimuliraju mikrocirkulaciju: Ekstrakti bršljana, preslice, koprive i brezove kore.

Aktivni sastojak za piling: Salicilna kiselina.

 

Više o ovom proivodu pročitajte na linku OVDJE.