8 koraka Biologique Recherche rutine kod primjene proizvoda za njegu kožeKorak 1: Sredstvo za čišćenje

Čišćenje je prvi korak njege kože koji biste trebali učiniti! Uklanjanje svih nečistoća i započinjanje čistom bazom do sloja na svim vašim proizvodima je izuzetno važno! Bez obzira na to koliko su dobri vaši proizvodi, nećete dobiti optimalne koristi od režima njege kože ako ne započnete s pripremljenom, očišćenom kožom. Ovisno o vašoj koži, očistite je jednim od tri mlijeka za čišćenje Biologique Recherche. Biologique Recherche mlijeka za čišćenje su ugodna i nježna na koži, čine da naša koža bude hidrirana i zaštićena. Osobno volimo Lait VIP O2, jer je pogodan za sve tipove kože i ima dodatnu korist od oksigenacije.

Korak 2: Toner

Losion P50 je piling tonik koji uravnotežuje i pročišćava kožu,te je priprema za intenzivniji tretman, predstavlja nužni i neizostavni korak u njezi kože.
S dostupnim 7 različitih formula Losion P50, bitno je odabrati onu koja je prava stvar za vas. Uvijek se možete obratiti nama ako vam je potreban savjet u odlučivanju koja formulacija tonera je za vas.
Nanositi losion P50 jednako je važan kao i odabir koji od formulacija je pravi za vas. Preporučujemo namakanje pamučne vatice tonikom i nježno „utapkavanje“ po licu, vratu i dekolteu. Nikad ga ne želite utrljavati u kožu kako ga ne biste pretjerano stimulirali! Zbog sastava P50, normalno je osjetiti peckanje i pojava blagog crvenilo, što obično nestaje nakon nekoliko minuta.

Korak 3: Pojačivač

Ponekad je našoj koži potrebno dodatno pojačanje i tu dolazi u obzir Losion MC 110 N1. Ovaj nevjerojatan proizvod, koji je dio mnogih fenomenalnih tretmana lica umanjuje izgled finih linija i bora. Nanosi se nakon losiona P50 kao dodatni korak njege kože dva puta tjedno (naša preferirana metoda) ili tijekom 7 do 8 dana zaredom mjesečno.

Korak 4: Maska

S toliko maski iz Biologique Recherche, teško je odabrati kojoj prednost dati. Bez obzira koji ste odabrali, bilo da se radi o vašoj pročišćavajućoj maski Vivant, oksidirajućoj maski VIP O2, hidratantnoj maski Visolastine + ili učvršćivanju Biomagic maske, važan je dio vašeg režima njege kože. Sjajna stvar kod Biologique Recherche maski je da ih možete prilično dobro miješati. Jedna od naših najdražih kombinacija je nanijeti Mask Vivant na T-zonu, Masque VIP O2 ispod očiju, a zatim ih pomiješati i nanijeti na ostatak lica, vrata i dekoltea.

Korak 5: Serum(i)

Sada, naravno, Biologique Recherche ima čitav niz različitih seruma između kojih možete odabrati kada dođete do ovog dijela koraka njege kože, a može postati zbunjujući kada se mora nanositi više seruma iz više razloga. Prvo treba primijeniti ciljane serume poput seruma PIGM 400 ili seruma Erythros. Nakon otprilike dvije minute, možete nastaviti s primjenom vaših omiljenih serumu poput Amniotique E. i Elastine Pure. Gotovo svi najvažniji serumi mogu se miješati zajedno nekoliko izuzetaka. Ako ste ikada u nedoumici, najbolji način je da ih nanosite jedan na drugi. No, uvijek nam možete pisati ukoliko imate nedoumica.

Korak 6: Vlaživač

Biologique Recherche ima čitav niz različitih hidratantnih sredstava, različitih tekstura. U koracima za njegu kože, predlažemo da prvo nanesete kremu za oči, poput Creme Contour VIP O2, nakon čega slijedi krema za lice. Bez obzira volite li nešto lagano i prozračno s teksturom nalik na gel poput Gel ADN Silkgen ili nešto gušće i gušće poput Creme Dermo-RL, u Biologique Recherche bogatoj paleti krema za lice siguranopostoji savršena krema baš za Vas.

Korak 7: Završni serum

Jedan od posljednjih koraka u vašem režimu Biologique Recherche njege kože trebao bi biti završni serum. Serumi za završnu obradu napravljeni su s većim molekulama koje pomažu u povezivanje svih slojeva proizvoda tako da prodiru dublje i bolje u kožu, a istovremeno vas štite od agresija izvana. Daju zavšni pačat i koži lijep sjaj. Isprobajte i sami neke od naših favorita poput Fluide VIP 02 ili Le Grand Serum.

Korak 8: Zaštita od sunca 

Posljednji korak u svakom režimu njege kože je primjena kreme za zaštitu od sunca. Iako se često zanemaruje, osim ako ne idete na plažu, nanošenje krema za sunčanje / SPF vrlo je važno za zaštitu kože od razvoja neželjenih promjena boje i pigmentacija.

Možda će izgledati puno, i budimo iskreni, puno je, ali koža jako dobro pamti, ali je i zahvalna. Zahvaliti će vam se godinama koje dolaze!