NJEGA LICA

DODATNI MODULI

Soin Reconditionnement Lipidique

Osjećate da Vam nedostaje gipkosti u koži lica? Tu je hranjivi i zaštitni tretman koji nadoknađuje nedostatke lipida u koži. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka i ulja vraća volume, gipkost i osjećaj ugode koži.                                    

Soin Biosensible

Njega koja omogućuje stabiliziranje posebno osjetljivih i reaktivnih trenutnih stanja kože. Koža

lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Taches Pigmentaires

Jedinstven tretman za izbjeljivanje fleka koji obuhvata tri tretmana: lift CVS, Masque AUX Acides De Fruits, Masque Exfoliant P50 Visage. Njega kože koja ujednačava ten, sprečava i smanjuje pojavu pigmentnih mrlja. Nakon tretmana koža lica, vrata i dekoltea je ujednačenija i posvijetljena.

Soint Cotour des Yeux

Tretman namijenjen licu s izraženim podočnjacima i vidljivim borama. Oksigenizacijom i dubinskom hidratacijom predjela oko očiju, vidljivo se smanjuju bore i tamni kolutovi ispod očiju.

Soin Cryo 3R

Ovo je kralj među tretmanima jer očigledno ‘skida’ godine. Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za zrelu i devitaliziranu kožu. Regeneraciji kože doprinose ekstrakt oraha, brusnice i smokve. Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je vidljivo preporođena, očišćena, hidrirana, uglađena, popunjena.

Soin Biologique Feerie

Tretman za sigurnu pobjedu u borbi protiv bora. Osvježava kožu, vraća tonus, popunjava bore, dubinski hidrira kožu, zahvaljujući losionu MC10, ekstraktu čička, oraha i kolagenskoj maski.

Soin Biovecteur Marin- antistres tretman

Tretman za umornu, zreliju kožu koju je stress učinio bezbojnom i bez sjaja. Tretmanom se podiže tonus kože i to zahvaljujući listićima crvene alge iz Japana, s velikim koncentratom željeza, joda i vitamina koju vraćaju energiju koži jer sadrže oligo elemente.

Soin Caviar Integral

Tretman za devitaliziranu, umornu kožu s vidljivim nedostatkom tonusa. Zahvaljujući ekstraktu kavijara i kolagena, umorno lice bez sjaja postaje vitalizirano. Posebno se preporučuje pušačima.

Micro Puncture Lab- Mezoterapija

Intenzivni tretman kojim se aktivira proizvodnja kolagena putem intraepidermalne mikrostimulacije. Vaša koža je nakon tretmana popunjena, lice je pomlađeno i izgleda manje umorno. 

Micro Puncture Lab- parcijalna Mezoterapija

Tretman koji parcijalno i veoma učinkovito tretira dijelove lica. Rezultati su vidljivi već poslije prvog tretmana, koža je hidrirana, ima bolji tonus, ten je blistaviji i ujednačeniji. opuštena koža ima gušću teksturu. Koža djeluje kao da je ‘dobila na volumenu’, lice izgleda podmlađeno i zategnutije.

Soin Seconde Peau- Tretman “druga koža”

Anti age tretman, vidno će podići kožu i ukloniti znakove starenja. Prvi na svijetu u profesionalnoj kozmetici, regenerirajući i lifting tretman stvoren pomoću elektrotkane maske s 80% farmaceutski čiste hijaluronske kiseline koja je u sastavu maske Second Peau čistija i koncentriranija čak 40 puta od one koja se koristi u tradicionalnim kozmetičkim proizvodima. Ovaj tretman ubrzava obnavljanje ćelija, pospješuje cikatrizaciju i postiže odmah vidljive rezultate zategnutosti kože. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od po sedam dana, nakon čega ga treba ponoviti svaka tri mjeseca.