Masque Vivant


Maske


Maska za uspostavljanje balansa, sa visokom koncentracijom ekstrakta kvasca, krastavca i hamamelisa poznatog po pročišćavanju kože. Tenu daje blistavost i svježinu, poboljšava tonus.

Pomaže da se reguliše lučenje lojnih žlijezda, pročišćava kožu i skuplja pore, revitalizuje i stimuliše funkcije epiderma. Oživljava ten, čini ga svjetlijim i mat.

Nanosi se na cijelo lice,vrat i dekolte. Izbjegavati dio oko očiju. Nanijeti masku, ostaviti da stoji 15 minuta, navlažiti vodom i isprati barem 2 puta mlakom vodom. Preporučuje se za seboroičnu kožu, kožu bez sjaja i kožu kojoj nedostaje tonus.

Za seboreičnu kožu: Pomiješati malo sode bikarbone (koliko se uhvati sa dva prsta) i nekoliko kapi Kompleksa Iribiol sa maskom “Vivant” i nanijeti tanak sloj ove pjenaste mješavine na lice, vrat i dekolte.Ostaviti da djeluje 15 minuta a zatim isprati vodom.

Za devitaliziranu i osjetljivu kožu: Pomiješati 5-6 kapi fluida VIP O2 sa maskom Vivant ili pomiješati 1/3 maske VIP O2 sa 2/3 maske Vivant. Ovu mješavinu nanijeti na lice, vrat i dekolte, kao i na dio oko očiju. Ostaviti da djeluje 15 minuta, a zatim isprati vodom.