NJEGA LICA

INTENZIVNI TRETMANI

Soin Lift C.V.S.

Ako želite da jednostavno nivo vise podignete njegu vašeg lica, ovo je tretman za Vas. Piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja i masaža “štipkanja” Jacquet Leroy. Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin Restructurant et Lissant

Njega za popravak epiderme. Regenerativni i lifting tretman za tanku, osjetljivu i iritiranu kožu ili kožu sa znacima starenja, dehidriranosti i opuštenosti.. Za tretman se koristi hijaluron, Gelee Royale, protein iz mlijeka i ekstrakti tikvice. Drenažno djelovanje čini kožu lica, vrata i dekoltea hidriranom, glatkom i zategnutom.                                                                 

Soin MC 110

Tretman za dubinsku regeneraciji mlade kože. Njega za smanjenje bora i borica namijenjena trenutnim stanjima uvele kože. Ekstrakt Phyto planktona iz mora, ekstrakt čička, hijaluron i vitamin B3, učiniće Vašu kožu toniziranom, glatkom, čistom i vitalnom. Preporučujemo tri tretmana u razmaku od po sedam dana, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.  

Soin Masque aux Acides de Fruits

Piling i obnavljanje naborane, umorne i uvele kože bez sjaja. Ovaj piling dubinski pročišćava i obnavlja kožu lica, vrata i dekoltea, uz pomoć voćnih kiselina od jabuke, đumbira, grožđa i grožđanog šećera. Rezultat će vas zadiviti jer bore postaju uglađene i ublažene, a epiderm toniran.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage

Piling, obnavljanje i toniranje kože bez tonusa, s borama, flekicama i mikro-neravninama. Regeneraciji kože pomažu ekstrakt limuna, kane, hijaluron, AHA i ulje pamuka.  Nakon tretmana, koža lica, vrata i dekoltea je ujednačena, glatka i blistava.